mail@bruggengrondverzet.nl

+31 (0)73 - 594 23 93

Van der Bruggen beschikt over een uitgebreid machinepark van modern, groot materieel zoals dumpers, graafmachines, laadschoppen en bulldozers die in de verhuur ingezet kunnen worden. Er wordt gestreefd naar een jong machinepark met machines die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van techniek, veiligheid, gezondheid en milieu. Onderhoud en reparaties worden zoveel mogelijk buiten de werktijden uitgevoerd in onze eigen werkplaats of op locatie door de eigen servicedienst.

Voor diverse machines zijn wij in het bezit van hulpstukken als extra brede banden, overdrukkisten e.d. Onze graafmachines, laadschoppen en bulldozers zijn bovendien voorzien van G.P.S.-besturing, waardoor u kunt besparen op uitzetkosten. Wij beschikken tevens over enkele basisstations ten behoeve van het werken met G.P.S.

Onze machines worden alleen verhuurd met eigen machinisten en chauffeurs. Deze bestaan uit een mix van ervaren vakmensen en enthousiaste jongelingen. Er is veel aandacht voor de begeleiding van jonge mensen: Van der Bruggen Grondverzet BV is een erkend Leerbedrijf in de GWW.

Verder hebben wij de beschikking over een eigen dieplader zodat het materieel snel op de juiste plek kan worden afgeleverd.